Verkeersongeluk letselschade

Een verkeersongeluk kan verschillende gevolgen hebben op uw leven. Er kunnen zowel medische, sociale en financiële problemen ontstaan . Is dit u overkomen en zijn deze problemen ontstaan door de schuld van een ander?Dan is het vaak mogelijk om een schadevergoeding te claimen. Als u contact opneemt met een letselschade advocaat, deze kan u helpen bij het claimen van een schadevergoeding, en zorgt er voor dat alles op de juiste manier verloopt.

Schade verhalen op de tegenpartij

Als u de opgelopen schade wilt claimen, zal u als eerst de schade moeten melden bij de aansprakelijke partij. De aansprakelijke partij is in de meeste gevallen de veroorzaker van het letsel. Het is dus van belang dat u gegevens heeft van de tegenpartij. Als de aansprakelijkheid en de letselschade zijn vastgesteld, dan kunt u de schade claimen. Dit gaat via de verzekeraar. Het is erg verstandig om voor het claimen van letselschade een professionele letselschade advocaat inschakelt. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar maakt het u een stuk gemakkelijker! Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat u veel werk uit handen wordt genomen, en dat u zich kunt focussen op uw herstel. Verder kan een letselschade advocaat goed bemiddelen tussen alle betrokken partijen. Het nemen van een letselschade advocaat zal u als het goed is niks tot weinig kosten. Deze kosten zijn voor de rekening van de aansprakelijke partij.

Whiplash?

Een whiplash is een veelvoorkomende aandoening, en wordt vaak veroorzaakt door een aanrijding. Bij een zweepslag beweegt uw hoof plotseling in een hevige beweging van achteren naar voren. Doordat het zo hard en snel gaat, rekken de spieren en banden van uw spieren uit. Dit kan leiden tot een heftige pijn. Niet alleen pijn wordt veroorzaakt door een whiplash, ook vermoeidheid, concentratieproblemen, angst etc. kunnen hierdoor worden veroorzaakt.

Schadevergoeding bij een whiplash

Heeft u een whiplash opgelopen en wilt u een schadevergoeding claimen? Houdt er dan rekening mee dat het soms lastig kan zijn om deze te krijgen. Dit komt omdat het niet aantoonbaar is op röntgenfoto’s en dus moeilijk is te bewijzen. Voor extra bewijs kunt u een medisch dossier bijhouden en verklaringen van een gespecialiseerde arts vragen. Zo heeft u meer kans op een vergoeding. Een vergoeding voor een whiplash ligt vaak tussen ongeveer €1000 en €50.000. Dit is afhankelijk van de impact die de whiplash heeft op uw inkomsten en de ernst van uw klachten.

Letselschade Pro inschakelen

De advocaten van Letselschade Pro bieden uitkomst indien u te maken krijgt met een verkeersongeval of whiplash. Het eerste telefonische consult via Letselschade Pro is geheel kosteloos. De advocaat maakt een inschatting van uw kansen, waarna u gezamenlijk een betere inschatting kunt maken van uw kansen. Bovendien is no-cure, no-pay werkwijze mogelijk. Vraag gerust meer informatie aan.